FAQ

Har du spørgsmål?

Måske du kan få svaret på dem her:

 

Hvem er vi?

Vi er ReSurf – og vi har en helt klar mission, nemlig at gøre løb af surfudstyr mere bæredygitgt. Formålet med ReSurf er, at give brugt surfgear nyt liv hos en ny ejer – og derved skånes miljøet. Typisk er der intet galt med meget af det surfgear, som falder hen, og ikke bliver brugt. Typisk fordi, at sælger synes det er for kompliceret at skulle til at sælge sit brugte udstyr. ReSurf indkøber brugt surfgear hos private sælgere og diverse surfskoler. Vi klargører gearet til en ny ejer, og derfor kan du altid være sikker på, at er produkt fra ReSurf er af god kvalitet, også selvom det er brugt.

 

Hvad er jeres kontaktinformationer?

Adresse: Sønderhøj 30, 8260 Viby J

Telefon: +45 00000000

E-mail: eaarvvs@students.eaaa.dk

CVR-nummer: 00000000

Du kan også finde dem under kontakt os – du tilgår siden her.

 

 

Hvordan bidrager ReSurf til bæredygtighed og miljø?

Vi indkøber brugt surfudstyr, såsom surfboards, våddragter og diverse accessories fra både private og surfskoler, som sælger ud af brugt surfskoleudstyr. På den måde giver du som kunde nyt liv til brugt surfudstyr – som vi selvfølgelig indkøber i højeste kvalitet, og istandsætter/klargører, således du kan tage afsted på din første tur med det samme du modtager produkter fra os.

Bæredygtigheden ligger bl.a. i, at surfboards typisk produceres i udlandet, hermed spares der flere tusinde kg. CO2 ved køb af brugt udstyr – altså bare på fragtsiden. Derudover kommer der alt den CO2, samt brug af jordens reccouser, som ligeledes også spares ved køb af brugt udstyr hos os.

Du bidrager også til en velgørende organisation

Ved køb af brugt surfudstyr hos os, bidrager du også indirekte til XX velgørende organisation, som går ind for bæredygtighed og miljø. Vi donerer nemlig 10% af vores årlige omsætning til denne organisation.

 

Fragt – er den klimavenlig?
Ja, vi har gjort en dyd ud af, at undersøge mulighederne for klimakompenseret fragt. Derfor, uanset om du bestiller accessories, våddragter eller surfboards, vil fragten være så klimavenlig, som den kan blive.

 

Kan jeg hente mine varer på ReSurfs adresse?

Ja, selvfølgelig kan du det. Som led i vores bæredygtighedsfokus har vi selvfølgelig muliggjort Click N’ Collect som et valg blandt vores fragtmuligheder.

 

Ønsker du at hente dine varer på vores addresse, skal du blot vælge “lokal afhentning” i kassen, inden du betaler.

 

Vores adresse er:

ReSurf IVS

Sønderhøj 30, 8260 Viby J.

 

Klimavenlig Emballage:

Vi har selvfølgelig sørget for, at alle vores varer er pakket forsvarligt ind i klimavenlig emballage, som er nøje indkøbt hos vores leverandører.

 

ReSurf brugt bæredygtigt surfgear

Vores vision & Mission

Vision: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eleifend aliquet tortor, ac sollicitudin leo viverra a. Aenean posuere facilisis urna non ultrices. In vel leo eget nibh tristique vulputate.

Mission: Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Phasellus eleifend aliquet tortor, ac sollicitudin leo viverra a. Aenean posuere facilisis urna non ultrices. In vel leo eget nibh tristique vulputate.

Bliv en ven af vores bæredygtige surfunivers her 🤙 :

Rid med på den bæredygtige SoMe bølge her: