I dette blogindlæg lærer du mere om, hvor i Danmark der er gode steder at surfe. Læs bare med herunder.

Klitmøller, vestkysten – jylland

Klitmøller, også kendt som “Cold Hawaii” er efter vores mening danmarks bedste surfspot. Ned langs Klitmøllers kyst finder du nemlig mange forskellige surfspots af forskellige sværhedsgrader. Derudover er stemningen og miljøet i Klimøller meget internationalt, eftersom mange surfere verden over besøger den lille nordjyske by, især om sommeren.

Klitmøller er også præget af mange surfkonkurrencer, eftersom klitmøller bugt er formet, fra naturens side, på en måde, som gør bølgerne perfekte til surfing. 

Agger “Heavy Agger”, vestkysten – jylland

Agger Tange er efter vores mening det næst mest populære surfsted i danmark. Agger Tange byder på store, lidt voldsomme bølger, hvorfor stedet er til dig som er øvet til proffessionel. Dog kan stedet også bruges af begyndere til lettere øvede på stille dage. Der afholdes ligeledes mange konkurrencer her – hvorfor stedet også er internationalt besøgt.

Thorsminde, vestkysten – jylland

Thorsminde ligger på vestkysten og er et mindre besøgt surfsted – derfor er dette spot for dig, som gerne vil være lidt for dig selv ude på vandet.

Hvidesande, vestkysten – jylland

Hvidesande har ligesom Klitmøller flere surfspots langs kysten – både til alm. surf men også til kitesurf og vindsurf. Hvidesande er også besøgt internationalt, samt afholdes der mange surfkonkurrencer i området.

Vil du lære at surfe? Tjek vores ultimative guide her.

Kender du andre gode surfsteder i Danmark? Så del dem endelig i kommentarfeltet nedenunder!